Μυστικά για μια καλή Επαγγελματική Κάρτα

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι συχνά η πρώτη σας επαφή με έναν υποψήφιο πελάτη, τον οποίο θέλετε να ενθαρρύνεται ώστε να ψάξει περισσότερα για σας και το τι κάνετε. Ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι μία καλά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα,  απλή και κατανοητή με ξεκάθαρο και αντικειμενικό σκοπό. Ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω για να σχεδιάσετε μία ιδιαίτερη επαγγελματική κάρτα.

Στοιχεία Επαγγελματικής Κάρτας

Πολλές φορές μπορεί να φαίνεται δεδομένο, αλλά αυτό που πρέπει να δείχνει η επαγγελματική σας κάρτα ξεκάθαρα είναι τα στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρησή σας. Προσπαθήστε από την αρχή να κάνετε το όνομά σας, τον τίτλο της δουλειάς σας, το λογότυπο της εταιρείας σας  και την ιδιότητά σας ξεκάθαρα. Σκεφτείτε προσεκτικά ποια στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να συμπεριλάβετε και  προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στο πόσα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να συμπρειλάβετε, χωρίς φυσικά να κάνετε την κάρτα σας να δείχνει υπερβολική. Από την εμπειρία μας απλά το website, το email και το τηλέφωνό σας είναι αρκετά. Εάν υπάρχουν πληροφορίες τις οποίες θα θέλατε να δείξετε προσπαθήστε να συρρικνώνεται το μέγεθος του κειμένου.

επαγγελματικες καρτες

Μέγεθος Κειμένου

Η γραμματοσειρά δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 8pt επίσης μην ξεχνάτε την ίδια τη γραμματοσειρά: προσπαθήστε να είναι επαγγελματική και απλή. Mην χρησιμοποιείτε γραμματοσειρές με πολλά animations.

QR CODES

Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στην κάρτα είναι τα qr codes παρέχουν έναν πολύ ωραίο τρόπο για να συμπεριλάβετε πληροφορίες στην επαγγελματική σας κάρτα χωρίς να μοιάζει φορτωμένη.

επαγγελματικες καρτες

Χρώματα στην Επαγγελματική Κάρτα

Όταν τα χρώματα τα ανοιχτά χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να φτιάξουν μία φανταστική επαγγελματική κάρτα. Εάν η εταιρεία σας και το λογότυπο σας έχουν χρώματα τότε χρησιμοποιήστε αυτά. Να είστε προσεκτικοί με την επιλογή των χρωμάτων γιατί μπορούν να κάνουν μία κάρτα να μοιάζει τελείως αντιεπαγγελματική.

Εικόνες στην Επαγγελματική Κάρτα

Χρησιμοποιήστε εικόνες μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Αυτό ισχύει και στις επαγγελματικές κάρτες. Προσπαθήστε τις πολύ σημαντικές πληροφορίες να τις τοποθετείτε στο κέντρο της κάρτας.

Πάχος Κάρτας

Το πάχος της κάρτας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα έντονο καθώς δίνουν την αίσθηση μιας ακριβής και πολυτελούς επαγγελματικής κάρτας .

Να είστε απλοί

Τέλος προσπαθήστε να είστε απλοί. Οι υπερβολές δεν θα δημιουργήσουν καμία αίσθηση αλλά αντιθέτως θα κάνουν τους πελάτες καχύποπτους σε σχέση με αυτό που προσφέρετε.